ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Όταν ο Tόλης Βοσκόπουλος έκανε λόγο για τον θάνατο: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε»

Όταν ο Tόλης Βοσκόπουλος έκανε λόγο για τον θάνατο: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε»

Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος, πέρασε το πρωί της Δευτέρας (19/7) στην αιωνιότητα βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς, φίλους και θαυμαστές. Ο ίδιος πολλά χρόνια πριν είχε δηλώσει ότι δεν του αρέσει ο θάνατος.

Όμως δεν κατάφερε να του «ξεφύγει». Η καρδιά του τον πρόδωσε στα 81 του χρόνια αφήνοντας πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου του 1996, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ». Κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα εκείνης της κουβέντας έπαιξαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». «Όταν λείπω έξω από την Ελλάδα δεν αισθάνομαι τίποτα, δεν νιώθω τίποτα, δεν μ’ αρέσει τίποτα, δεν παρακολουθώ τίποτα, δεν θαυμάζω τίποτα και έχω μονίμως το νου μου πότε θα ξαναγυρίσω στον τόπο μου», είχε πει.

Παράλληλα, είχε αναφέρει: «Δεν υπάρχει στιγμή, δευτερόλεπτο της ζωής μου που να μην προσεύχομαι. Δεν νομίζω να υπάρχει στον κόσμο κανένας άλλος να πιστεύει όσο εγώ. Δεν μου αρέσει να τελειώνει τίποτα, πόσο μάλλον η ζωή. Η ζωή δεν θα ήθελα να σκέφτομαι ότι κάπου τελειώνει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε. Δεν μου αρέσει ο θάνατος καθόλου».

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, καλλιτέχνες, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί στο Α’ Νεκροταφείο για να οδηγήσουν τον μεγάλο ερμηνευτή στην τελευταία του κατοικία και να του πουν το «ύστατο χαίρε».

«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις έφτασε το φέρετρο. Η οικογένεια του, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη του, Μαρία, που τόσο αγαπούσε ήταν συντετριμμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.