Η Ντέμι Λοβάτο γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή και «το γιόρτασε» με μία σέξι selfie από τα γυρίσματα! (φώτο)

Η Ντέμι Λοβάτο γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή και «το γιόρτασε» με μία σέξι selfie από τα γυρίσματα! (φώτο)

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε μέσω μίας φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή.

Μπορεί για άλλες ηθοποιούς κάτι τέτοιο να μην θεωρείται και «τόσο σπουδαίο επίτευγμα», όμως για εκείνη, που ασχολείται με το τραγούδι και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του κινηματογράφου, ήταν πολύ σημαντική -προσωπική- νίκη.

Όπως αναφέρει, η συγκεκριμένη στιγμή την βοήθησε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της και τόνωσε την αυτοπεποίθησή της. Για να «το γιορτάσει» λοιπόν, η Ντέμι Λοβάτο ανάρτησε μία από τις πιο σεξι φωτογραφίες της στο Instagram και στην λεζάντα της μοιράστηκε με το κοινό της την εμπειρία της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σήμερα έπρεπε να γυρίσω μία ερωτική σκηνή. Την πρώτη μου. Είχα λίγο άγχος, αλλά οι υπόλοιποι ηθοποιοί και η παραγωγή ήταν τόσο επαγγελματίες και τόσο σωστοί στην συνεργασία μας, που με ηρέμησαν αμέσως. Τότε, σκέφτηκα πόσο περήφανη είμαι που μπορώ επιτέλους να νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και να κάνω κάτι τέτοιο. Πριν, με το ζόρι έδειχνα τα χέρια μου. Και τώρα…κάνω αυτό! Παρόλα αυτά, δεν νιώθω πάντα καλά με το σώμα μου, οπότε τώρα που νιώθω τόσο σεξι, επέλεξα να δημοσιεύσω αυτή την φωτογραφία. Είναι σημαντικό να γιορτάζεις τις μικρές σου νίκες. Ένα ζήτω λοιπόν, για αυτή την σπάνια τόνωση της αυτοπεποίθησής μου και ένα ζήτω για το αμήχανο, αστείο σεξ».

https://www.instagram.com/p/CRkA2y7Lnws

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.