ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γ.Κουκουράκης: «Ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή – Τα μέτρα περιορισμού φέρνουν τον διχασμό»

Γ.Κουκουράκης: «Ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή – Τα μέτρα περιορισμού φέρνουν τον διχασμό»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του Κωνσταντή στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για το λόγο για τον οποίον δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορωνοϊού.

Κάνατε το εμβόλιο;

«Όχι ακόμη. Δεν είμαι αρνητής, αλλά θα σας πω ότι δεν ξετρελαίνομαι κιόλας με την ιδέα του να το κάνω. Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με κρίνουν για αυτό. Νευριάζω κυρίως με το γεγονός ότι έχουμε χωριστεί πάλι σε δύο στρατόπεδα κι αν πεις ότι δεν έχεις εμβολιαστεί μερικοί σε κοιτάνε λες και έχεις πάει στο Τσερνόμπιλ και έχεις γυρίσει γεμάτος ραδιενέργεια».

Ποια είδηση διαβάσατε τελευταία και σας θύμωσε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η είδηση για τους περιορισμούς σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Περιορισμούς λέει στις μετακινήσεις. Θέατρο μόνο για εμβολιασμένους τον χειμώνα κτλ. Από τη στιγμή που ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή, δεν ξέρω κατά πόσον όλα αυτά είναι δημοκρατικά… Φυσικά μιλάμε για την παγκόσμια υγεία και την προστασία όλων μας. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει μιας και τέτοια μέτρα φέρνουν τον διχασμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.