ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θάνατος Mad Clip: Αυτά είναι τα τρία σενάρια που εξηγούν γιατί έχασε τον έλεγχο της Porsche

Θάνατος Mad Clip: Αυτά είναι τα τρία σενάρια που εξηγούν γιατί έχασε τον έλεγχο της Porsche

Ο τράπερ Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο! Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Στις επόμενες μέρες, θα δοθούν και τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και το βιντεοληπτικό υλικό και από τις κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέχρι το σημείο του δυστυχήματος ενώ αναμένεται και το πόρισμα της τοξικολογικής εξέτασης.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 παρουσίασε τα τρία σενάρια για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Αυτά στον δρόμο δεν είναι ίχνη φρεναρίσματος, αλλά πλάγιας ολίσθησης, που σημαίνει ότι κάτι έγινε και ο οδηγός μπορεί να έχασε πλήρως τον έλεγχο του οχήματος». Εξήγησε και έδωσε τις εκδοχές σχετικά με την κούρσα θανάτου του 34χρονου Πίτερ Αναστασόπουλου:

1.Μπορεί να γλίστρησε

2.Μπορεί να είδε κάποιο όχημα πιο αργό μπροστά του ή

3.Να παρενεβλήθη κάποιο όχημα μπροστά του και να τον προβλημάτισε

«Αν το όχημα είχε μεγάλη ταχύτητα, ιλιγγιώδη ταχύτητα όπως άκουσα να λένε, το αυτοκίνητο θα είχε ανατραπεί σε σημείο 20-25 μέτρα πιο μακριά από το σημείο στο οποίο βρέθηκε. Θα έπρεπε σε αυτόν τον δρόμο να υπάρχουν μπάρες ασφαλείας, καθώς μιλάμε για δρόμο με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, με νησίδα στην μέση», είπε ο κ. Μαδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.