ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ι.Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Μ.Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ι.Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Η Μέγκι Ντρίο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, έριξε για ακόμα μία φορά ατάκες – «φωτιά» προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά που πέρασε ο Μπράτης με wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα. Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στη μόδα;», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο συνέχισε: «Το GNTM είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι που δεν έχει η ίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω μετανιώσει για όσα είπα για την Παρασκευή, σε κάθε δήλωσή μου τρώω κράξιμο. Δεν έκρινα τη δουλειά του σερβιτόρου, είναι λάθος αυτό που ακούστηκε. Η Άννα και η Γαρυφαλλιά με έκραξαν μπας και ακουστεί το όνομά τους. Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς τη Βίκυ Καγιά;», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.