ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέσπασμα του Χ.Λούλη: «Αν είσαι αυθεντία πρέπει να μου πιάσεις τον κ@λ@;»

Ξέσπασμα του Χ.Λούλη: «Αν είσαι αυθεντία πρέπει να μου πιάσεις τον κ@λ@;»

Ο Χρήστος Λούλης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος. Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει η ίδια την βαρύτητα των καταγγελιών και των κατηγοριών.

Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σίγουρα δεν είναι ένδειξη δύναμης, είναι ένδειξη αδυναμίας. Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μένεις στη λέξη αδυναμία όταν αυτός κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Αδυναμία είναι να μπλέξεις με τον τζόγο, τα ναρκωτικά, κάνεις κακό στον εαυτό σου. Όταν κάνεις με την θέλησή σου κακό σε άλλους, φεύγει από τα όρια της αδυναμίας. Δε νομίζω ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι».

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είχε μιλήσει και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μέσα από τις οποίες τάχθηκε υπέρ των θυμάτων που υπέστησαν κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δε φοβάμαι να λέω την άποψη μου. Είναι μια δύσκολη φάση. Όλα αυτά που συνέβησαν μου φάνηκαν παράξενα. Καμιά φορά σου φαίνεται παράξενο όλο αυτό, λίγο σουρεαλιστικό. Οι άνθρωποι έχουμε κάποια σκοτάδια. Κάποιοι έχουν κάποια πιο βαθιά σκοτάδια από κάποιους άλλους και νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου» είπε μεταξύ άλλων.

Το ελληνικό κίνημα #metoo κλήθηκε να σχολιάσει ο γνωστός ηθοποιός και στο «Gala» όπου παραχώρησε συνέντευξη, σημειώνοντας πως:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Νιώθω ότι πέρασε η εποχή των γκουρού που οι νέοι άνθρωποι φοβούνταν ακόμα και την σκιά τους και δεν έβγαιναν ποτέ να πουν τίποτα. Γενικά, δεν πιστεύω στις αυθεντίες. Δηλαδή, αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που άκουσα, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ εκείνα που όλοι ξέραμε, ότι δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι κακότροποι, ψώνια, άρρωστοι και κομπλεξικοί. Το να υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι που τιμά το θέατρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.