ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίκυ Καγιά: «Δεν μου λείπει το GNTM – Το σκέφτηκα πολύ να φύγω»

Βίκυ Καγιά: «Δεν μου λείπει το GNTM – Το σκέφτηκα πολύ να φύγω»

Η παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars» Βίκυ Καγιά, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, στον σύζυγό της Ηλία Κρασσά αλλά και στα παιδιά τους.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου. Ο Ηλίας και τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Ζω για αυτούς χτυπάει η καρδιά μου για αυτούς. Η καριέρα μου είναι απλώς η καριέρα μου, η οικογένειά μου όμως είναι ότι πιο σημαντικό για εμένα», τόνισε.

Το όνομα του γνωστού μοντέλου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το GNTM. Ωστόσο φέτος έπειτα από πέντε τηλεοπτικές σεζόν όπου ήταν παρουσιάστρια και κριτής του reality μόδας, αποφάσισε να δώσει την σκυτάλη στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Δεν μου λείπει το GNTM. Το σκέφτηκα πολύ να φύγω, δίστασα πολύ», είπε για την απόφασή της να αποχωρήσει από το εν λόγω project.

Στην ερώτηση αν μπορεί κάποιος να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη της ώστε να φτιάξουμε μία εικόνα για εκείνους, απάντησε πως: «Στο παρελθόν αυτό συνέβαινε πολύ συχνά. Kατόπιν εορτής μάθαινα τι λέγονταν και πώς συμπεριφέρονται πίσω από την πλάτη μου αλλά δεν κρατάω κακία. Σε αυτές τις περιπτώσεις φεύγω. Αφήνω το χρόνο να λειτουργήσει και συγκεντρωνόμαστε το δικό μου στόχο δεν αναλώνομαι σε εξηγήσεις ειδικά σε κάποιους που δεν έχουν διάθεση να καταλάβουν».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, δήλωσε πως δεν την αγχώνει αντιθέτως μάλιστα την συμπληρώνει.

«Παθιάζομαι και τα δίνω όλα πρέπει να είμαι 10 βήματα μπροστά. Αυτό είναι το ωραίο Τι να κάνω να παίζω μόνη μου;!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος παραδέχτηκε πως τα παιδιά μου: «Με παρακαλούν να μην πάω στη δουλειά. Παρόλα αυτά είμαι μία κανονική μαμά θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκα και του Κάρολου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και προσπαθώ να το διαχειριστώ όλα μαζί δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στεναχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. Από την άλλη όμως όλα είναι μέσα στη ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.