Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει: «Δεν έτρωγα τίποτα – Ήμουν εμμονική με τη ζυγαριά» (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει: «Δεν έτρωγα τίποτα – Ήμουν εμμονική με τη ζυγαριά» (βίντεο)

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της και στους συνεργάτες της ότι, όταν ήταν νεότερη, είχε πάθει εμμονή με τα κιλά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα κι εγώ από μία τέτοια φάση. Ήμουν κι εγώ φοιτήτρια, λίγο πριν τα 20, δε μπορούσα να βλέπω το σώμα μου. Ένιωθα ότι έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 κιλά είναι τα κιλά μου. Και έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά. Και το περιβάλλον μου το ενίσχυε, οι “φίλοι” και τα πρότυπα… Λάθος μου. Είχα μία εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων».

Και πρόσθεσε: «Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το κατάλαβα. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε. Σε αυτήν είχα δει πώς μπορείς να χάσεις δόντια… Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά από το πάνω μέρος, οπότε άλλαξε η εικόνα μου. Το κάτω έμενε στάσιμο. Έπαθα ένα ταρακούνημα… Είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά που είναι για τα δικά μου δεδομένα σκιά του εαυτού μου. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη ήταν εικόνα που με στενοχωρούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.