Ευχάριστα νέα για την υγεία του Α.Μικρούτσικου: Θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Παρασκευή

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Α.Μικρούτσικου: Θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Παρασκευή

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του δημοφιλή παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου, μετά από ένα μήνα νοσηλείας στον Ευαγγελισμό.

Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στις 17 Σεπτεμβρίου. Έπειτα, εμφάνισε μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, που κατέστησε αναγκαία τη διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πλέον καλά στην υγεία του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταματήσει την αντιβίωση, που λαμβάνει.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, την Παρασκευή ο γνωστός παρουσιαστής θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε. Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου», είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.