ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Τσιμτσιλή: «Δεν είναι πολύ καλά ο διπλά εμβολιασμένος Γ.Αϊβάζης – Χρειάζεται οξυγόνο και δυσκολεύεται να μιλήσει»

Σ.Τσιμτσιλή: «Δεν είναι πολύ καλά ο διπλά εμβολιασμένος Γ.Αϊβάζης – Χρειάζεται οξυγόνο και δυσκολεύεται να μιλήσει»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος δεν περνάει και τόσο ελαφριά τον κορωνοϊό, καθώς σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου, ενώ δυσκολεύεται και να μιλήσει.

Χθες Τρίτη 26 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό πως ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Μάλιστα ο ίδιος είχε ανεβάσει στο Instagram του story μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου.

Τα νεότερα για την υγεία του τα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είπε τα εξής: «Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης αλλά ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές. Να πούμε ότι είναι διπλά εμβολιασμένος, θεωρητικά είναι καλυμμένος από αυτή την άποψη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος που κάποια στιγμή κατάφερε να μιλήσει και τηλεφωνικά μας είπε ενδεικτικά ότι δεν έβγαινε η φωνή του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.