ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Ελευθερίου για Α.Παππά: «Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος – Δεν έχουμε πλέον επικοινωνία»

Ε.Ελευθερίου για Α.Παππά: «Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος – Δεν έχουμε πλέον επικοινωνία»

Η Ελευθερία Ελευθερίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor και νυν Bachelor, Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε πως «έχω δει τον Αλέξη Παππά στο Bachelor. Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος και θεωρώ ότι θα διαλέξει στο τέλος της ημέρας αυτή που θα μπορεί εγκεφαλικά να συνυπάρξει μαζί της».

«Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε με τον Αλέξη. Από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα και τηλεοπτικά να παίζει, δεν έχουμε πλέον επικοινωνία. Τον περιμένουμε να βγει και να μας πει τις εντυπώσεις του από κοντά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Αλέξης Παππάς γνωρίζω πολύ καλά πως είναι σε μια ηλικία, γιατί το έχουμε συζητήσει απεριόριστες ώρες στο Survivor που ήμασταν, που θέλει να βρει μια γυναίκα και να κάνει οικογένεια και παιδιά» συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.