Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και έριχνε πολύ ξύλο στη μάνα μου»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η κακοποίηση της μητέρας του

Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και έριχνε πολύ ξύλο στη μάνα μου»

Ο τράπερ Toquel μίλησε για τα παιδικά του χρόνια που όπως εξήγησε, ήταν πολύ δύσκολα.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ο τράπερ με καταγωγή από την Αλβανία άνοιξε τα χαρτιά του και δεν δίστασε να περιγράψει άσχημες καταστάσεις, που έζησε, όταν ήταν ακόμα παιδί.

Όπως εξήγησε αρχικά, ήρθε στην Ελλάδα παράνομα, όταν ήταν μόλις 9 μηνών. Οι γονείς του τον κουβάλησαν στην πλάτη, όπως επισημαίνει.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν, γιατί φτιάξαμε ψεύτικα χαρτιά. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο άνδρας για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια, η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία», δήλωσε αρχικά.

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολα, όταν πήγε δημοτικό. Τότε, ο πατέρας του ξεκίνησε να γίνεται βίαιος. «Μόλις πήγα στο δημοτικό, ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος, η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου, αλλά έπαιζε τζόγο», εξηγεί.

«Έπαιζε πολύ και κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο», προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει στην συνέχεια, το φαινόμενο αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο στα μάτια του. «Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν και από την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα τους», λέει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.