ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια γιατί η σχέση μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί»

Εκτός από ηθοποιό, έδιωξε και τη σχέση του λόγω του εμβολίου ο Χάρης Ρώμας

Χ.Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια γιατί η σχέση μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί»

Ο Χάρης Ρώμας μάλλον δεν μπορεί να συνυπάρχει με ανεμβολίαστους, καθώς μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι έδιωξε ηθοποιό γιατί ήταν ανεμβολίαστος, αποκάλυψε ότι χώρισε και με τη σχέση του γιατί είχαν διαφορετική άποψη για τα εμβόλια.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής. Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες», είπε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.