ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ηθοποιοί στηρίζουν τον Β.Χαραλαμπόπουλο που έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη από την παράστασή του (upd)

Οι ηθοποιοί στηρίζουν τον Β.Χαραλαμπόπουλο που έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη από την παράστασή του (upd)

Την υποστήριξη των συναδέλφων του απολαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε να αρχίσει η παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αν δεν έφευγε από το κοινό η Σάσα Σταμάτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε πυροδοτήσει το μένος, αλλά και θύελλα αντιδράσεων όταν πριν από λίγες ημέρες διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου επειδή δεν συμφωνούσε με τη σάτιρά του.

Με τη σειρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν έμαθε πως η Σάσα Σταμάτη βρισκόταν στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράστασή του, αρνήθηκε να βγει στη σκηνή αν δεν αποχωρούσε.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους γι΄ αυτήν του τη στάση, αρχικά αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποιο σχόλιο. «Θα με συγχωρέσετε, ξέρω ότι είσαστε πολλές ώρες εδώ, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια δήλωση», είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο, αφού τελείωσε την παράσταση.

Ο ηθοποιός ανέφερε μόνο πως πρέπει να είμαστε «Ενωμένοι όλοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Καλές γιορτές να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι».

Από την πλευρά του και ο συμπρωταγωνιστής του, Φάνης Μουρατίδης, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα, αρκούμενος να ευχηθεί σε όλους «Καλές Γιορτές».

Ο Ρένος Ρώτας ωστόσο, ο οποίος παίζει επίσης στην παράσταση αποκάλυψε πως «συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μην γίνει η παράσταση αν μείνει η Σάσα Σταμάτη. Δεν ξέρω πώς αντέδρασε η ίδια. Ήμασταν μέσα και καθυστερούσε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι ήταν η Σάσα Σταμάτη στο κοινό. Εμείς μάθαμε ότι ήταν στο κοινό η Σάσα Σταμάτη αφού έγινε το σκηνικό».

«Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη, ξεκάθαρα», κατέστησε σαφές ο Ρ. Ρώτας.

Θέση στο θέμα πήρε και ο Γιώργος Καραμίχος, υποστηρίζοντας πως «ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) έχει αποδείξει και από την ποιότητα των επιλογών του ότι δεν τον ενδιαφέρει η ίντριγκα – δεν μπορεί να υπάρχει λογοκρισία το 2021».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αυτό που δεν έκανε το Υπ. Πολιτισμού στην Ελλάδα, το έκαναν οι καλλιτέχνες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Καραμίχος, προσθέτοντας για τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου: «Tο πρώτο που με έπιασε ήταν αηδία και μετά θλίψη που το Υπ. Πολιτισμού δεν πήρε καμία θέση, όπως και στο θέμα του Λιγνάδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.