Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Α.Παπαργυρόπουλος για Α.Βίσση: «Έχει απαιτήσεις – Ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει»

«Η Κλόντια Σίφερ μου ζήτησε να φάει τζατζίκι»

Α.Παπαργυρόπουλος για Α.Βίσση: «Έχει απαιτήσεις – Ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει»

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία του με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, την Άννα Βίσση και στον Πασχάλη Τερζή.

Για την Άννα Βίσση, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Από αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει ακόμα περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή σε θέλει η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο καμαρίνι. Μου λέει ο Καρβέλας: Πώς σου φαίνεται; Για τα φορέματα που φορούσε η Βίσση και του λέω: “πα…ιές είναι όλα”. “Δεν σας το είπα εγώ;”, λέει ο Καρβέλας. Έφυγε με το πρωινό αεροπλάνο για Μιλάνο άνθρωπος δικός της και έφερε δυο καινούρια φορέματα την άλλη μέρα που έσκιζαν. Με έξοδα δικά της».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή. Όπως αποκάλυψε, διατηρούν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις. «Δυο φορές την εβδομάδα μιλάμε οπωσδήποτε με τον Πασχάλη στο τηλέφωνο. Ο Πασχάλης έχει αξιοπρέπεια, έχει ένα κτήμα, ανεβαίνει στο τρακτέρ και μαζεύει ζαρζαβατικά. Είναι μια χαρά στην υγεία του. Ποιος ο λόγος να τραγουδήσει; “Για ποιο λόγο να το κάνω;”, μου είχε πει κι ο ίδιος», αναφέρει ο επιχειρηματίας.

Επιπλέον, περιέγραψε την συνάντησή του με την Κλόντια Σίφερ και όπως αποκάλυψε, η ίδια του είχε ζητήσει να φάει… τζατζίκι.

«Η Κλόντια Σίφερ μου ζήτησε να φάει τζατζίκι. Της λέω: “Εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι γαμπροί να σε φλερτάρουν απόψε, το τζατζίκι βρωμάει” και τότε μου ξαναλέει: “μπορείς να μου φέρεις λιγάκι τζατζίκι να φάμε;”», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.