Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης (upd)

O τραγουδιστής θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης (upd)

(Aνανέωση αρχικό κείμενο, 18:22) Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πλήρως εμβολιασμένος τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O δημοφιλής τραγουδιστής είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου.

Το μήνυμά του:

«Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Τα συμπττώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα.

Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και να έχετε την ελπίδα ότι σύντομα αυτό θα τελειώσει. Χρόνια Πολλά» αναφέρει στο βίντεο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.