Σ.Γονίδης: «Μετά το εμβόλιο θα μας βάλουν το τσιπάκι στο χέρι» – Α.Πάνια: «Δεκάρα δεν δίνω – Και τι θα πάθω;»

Σ.Γονίδης: «Μετά το εμβόλιο θα μας βάλουν το τσιπάκι στο χέρι» – Α.Πάνια: «Δεκάρα δεν δίνω – Και τι θα πάθω;»

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στην Ανίτα Πάνια, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε στα εμβόλια για τον κορωνοϊό, αλλά και στα τσιπάκια.

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο Σταμάτης Γονίδης είπε πως ο ιός γεννήθηκε για να κάνουμε τα εμβόλια ενώ δήλωσε πως μας επιβάλλουν τον εμβολιασμό χωρίς ευγένεια αλλά με θράσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο τσιπάκι λέγοντας «μετά τα ζώα ακολουθούν και οι άνθρωποι να βάλουν το τσιπάκι. Εκείνο που έχει γραφεί στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και σε άλλους προφήτες ότι θα μας βάλουν ένα τσιπάκι στο χέρι δεν έρχεται τώρα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την Ανίτα Πάνια να απαντά πως «πραγματικά δεκάρα δεν δίνω και εάν θα μου βάλουν τσιπάκι; Τι θα πάθω;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.