ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο Ι.Τούνη: Παίρνει θέση ο Μ.Κατμετζόγλου – «Δεν το διέρρευσα εγώ – Υπέβαλλα μήνυση»

«Το όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ»

Βίντεο Ι.Τούνη: Παίρνει θέση ο Μ.Κατμετζόγλου – «Δεν το διέρρευσα εγώ – Υπέβαλλα μήνυση»

Ο Μάκης Κατμετζόγλου, ο άνθρωπος που κατονόμασε χθες Σάββατο η influencer Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεό της πριν από τέσσερα χρόνια, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, κάνει λόγο για αναίτια επίθεση.

Ο ίδιος με μία μακροσκελή ανάρτηση υποστηρίζει πως το «όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Εξάλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος», καταλήγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.