Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια»

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια»

Για την καθημερινότητά της και την απόφασή της να ξεκινήσει διατροφή μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

«Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα» σημείωσε, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Όταν ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, δεν απάντησε. «Του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν» σημείωσε και αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε ένα καβγαδάκι το πρωί.

«Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον συμπαθώ σήμερα» συμπλήρωσε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την παρουσία της κόρης τους, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσπάθειά τους να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου για το αν έχει μιλήσει στην κόρη της για το τι συμβαίνει πίσω από τις διάφορες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.