Αν βλέπατε την πετυχημένη σειρά «True Detective» ή είδατε και την ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» το καλοκαίρι, σίγουρα θα προσέξατε τo μοντέλο και ηθοποιό Alexandra Daddario. Αν όχι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσετε, καθώς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ.  

Η Daddario μάλιστα, πρόσφατα έγινε και το αποκλειστικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας ρολογιών. Όπως βλέπετε, ποζάρει με ένα τζιν πουκάμισο, άνετη και χαλαρή, φορώντας στο χέρι το προϊόν που διαφημίζει.  

Η εταιρία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με την Daddario, καθώς είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω η νεαρή και ταλέντο έχει αλλά και παρουσιαστικό που μπορεί να καθηλώσει τους αρσενικούς θαυμαστές της στη μεγάλη οθόνη. Το μεγάλο «μπαμ» όμως το έκανε η Alexandra με τη συμμετοχή της στη μικρή οθόνη και στη σειρά «True Detective». Μάλιστα η ηθοποιός σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς δεν είχε διστάσει να γδυθεί για τις ανάγκες του ρόλου της και είχε ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη και είχε χαρακτηριστεί ως η γυναίκα με το ωραιότερο στήθος στο Χόλιγουντ. 

Απολαύστε την πολλά υποσχόμενη σταρ Alexandra Daddario:

 
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!