ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη…

Μαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη…

Σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν εξαιρετικά αγαπητός στον κόσμο και το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα ήταν πολύ μεγάλο, κάτι που ήταν αναμενόμενο να μεταφραστεί σε νούμερα τηλεθέασης. Η αλήθεια είναι πως έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για τον Παντελή. Πριν από λίγο καιρό, ήμασταν με κοινή παρέα διακοπές στην Αράχωβα. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το πόσο στεναχωρήθηκα. Με επηρέασε πάρα πολύ, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό. Η τηλεθέαση δεν είναι το παν στη ζωή. Η τηλεθέαση δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν και άλλα πράγματα. Δεν κατακρίνω κανέναν που το έκανε, αλλά εμείς πήραμε μια άλλη απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.