Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρίας Φαραντούρη στο θέατρο Παλλάς, μέρος των εσόδων της οποίας, θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη προσφύγων και αστέγων, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Έλληνες στους πρόσφυγες. «Οι απλοί πολίτες εδώ και πολύ καιρό, κάνουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από όλους εμάς. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Μυτιλήνη προτάθηκε για το Νόμπελ. Έχω εκπλαγεί με την ωριμότητα αυτών των ανθρώπων», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου προκάλεσε την αμηχανία του Γιώργου Νταλάρα και την παρέμβαση της συζύγου του, Άννας. «Κύριε Νταλάρα υπάρχουν καλλιτέχνες που εναντιώνονται με όλο αυτό. Ο Νότης Σφακιανάκης ας πούμε», του είπε ο δημοσιογράφος. «Όχι, όχι! Σήμερα είναι η μέρα της συναυλίας. Για όνομα του Θεού», είπε η Άννα Νταλάρα, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση. «Yπάρχουν συνάδελφοι μας που βρίσκονται σε άλλη σφαίρα», πρόλαβε να πει ο Γιώργος Νταλάρας.

H συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρίας Φαραντούρη θα επαναληφθεί απόψε, Τρίτη 29 Μαρτίου, στο θέατρο Παλλάς. Οι αμοιβές των καλλιτεχνών θα διατεθούν επίσης, στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!