ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Zendaya: Με φόρεμα-αφίσα της ταινίας Challengers από την Celia Kritharioti

Προσέδωσε στον όρο "poster girl" κυριολεκτική διάσταση

Zendaya: Με φόρεμα-αφίσα της ταινίας Challengers από την Celia Kritharioti

Η Zendaya επέλεξε για άλλη μια φορά ένα σχέδιο της Ελληνίδας δημιουργού Σίλιας Κριθαριώτη.

Η νεαρή ηθοποιός και εικόνα της μόδας συνεχίζει να προωθεί τη νέα της ταινία “Challengers”, φορώντας εμπνευσμένα από αυτήν looks.

Παραμένοντας πιστή στην τακτική του method dressing με τον διάσημο στιλίστα της Law Roach, οι εμφανίσεις της διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους, με κάθε νέο look να είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Αυτή τη φορά, η Zendaya φόρεσε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα από την αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη, το οποίο συνδύασε με μυτερές λευκές γόβες και κοσμήματα Bulgari.

Το λαμπερό mini φόρεμα διέθετε μακριά μανίκια καμπάνα, στρογγυλή λαιμόκοψη και πολύχρωμα κρύσταλλα, ενώ η αφίσα της ταινίας «Challengers» κοσμούσε την επιφάνειά του.

Η Zendaya, που έμοιαζε με ένα κινούμενο poster girl, το συνδύασε επίσης με μυτερές λευκές γόβες και κοσμήματα Bulgari.

Φαίνεται πως η Zendaya και ο Law βρήκαν στα σχέδια της Celia Kritharioti έναν αντίλαλο της Tashi, του χαρακτήρα που υποδύεται η Zendaya, καθώς πρόσφατα φόρεσε ένα μάξι neon πράσινο φόρεμα της ίδιας σχεδιάστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας στο Los Angeles, η Zendaya εντυπωσίασε με ένα maxi νέον πράσινο φόρεμα με ένα μπαλάκι του τένις στο σημείο του αβυσσαλέου ντεκολτέ της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.