Ο Γιώργος Ζαμπέτας έχει αφήσει στο χώρο της μουσικής ολόκληρη ιστορία και η κόρη του, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την άγνωστη ζωή του!

«Ήταν ένας performer, showman και αριστοφανικός τύπος. Εσείς τον λέτε μύθο, για μένα ήταν ο πατέρας μου. Ήταν ευαίσθητος, ντόμπρος, τελειομανής, κιμπάρης, περήφανης, δοτικός, αξιοπρεπής. Έχει λάβει μέρος σε πάνω από 160 ταινίες. Συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες. ήταν αυτοδίδακτος. Αποκαλούσε το μπουζούκι του «Θεό του». Έλεγε ότι με αυτό γεννήθηκε και με αυτό θα πεθάνει.

Είχε μία στεναχώρια και δεν την εξέφραζε. Απλά έπαιζε πένθιμα. Βοηθούσε πολύ κόσμο, δεν τον ένοιαζε το χρήμα, τη δόξα ήθελε, προτιμούσε να πληρωθούν όλοι οι άλλοι από εκείνον. Αυτός άλλαξε τον τρόπο διασκέδασης στην Αθήνα.

Δεν άλλαξε ποτέ σπίτι, έμεινε στο Αιγάλεω μέχρι τέλους! Είχε θέμα με την πεθερά του. Όταν γυρνούσε ταινία, ρωτούσε τον παραγωγό αν έχει πεθερά, και έβγαζε το άχτι του στο γύρισμα στις στρίγκλες πεθερές» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η κόρη του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">