Υλικά συνταγής
600γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
½ φλιτζ. μαργαρίνη
1½ φλιτζ. ζάχαρη
2 κ.γ. κανέλα
½ κ.γ μοσχοκάρυδο
1 πρέζα γαρίφαλο
1½ κ.γ. σόδα
2 βανίλιες
½ φλιτζ. κράνμπερι αποξηραμένα
1 φλιτζ. καρυδόψιχα
4 κ.σ. λιναρόσπορος κοπανισμένος
1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1 φλιτζ. πορτοκάλι (φρέσκος χυμός)
½ φλιτζ. μπράντι
Εκτέλεση συνταγής
1.Σε κάδο του μίξερ βάζουμε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα (την οποία διαλύουμε μέσα στο χυμό πορτοκαλιού και με προσοχή πάνω από τον κάδο του μίξερ γιατί θα αφρίσει), την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο. Χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Δείτε την υπόλοιπη εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.