ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Από το Survivor και το Nomads υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή (φώτο)

Από το Survivor και το Nomads υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή (φώτο)

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός «μισθοφόρος» και πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, κατεβαίνει στην πολιτική και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο,επικεφαλης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευης» που αποτελείται από πολιτες ολου του δημοκρατικου πολιτικού φάσματος, έπειτα από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Μέχρι τώρα ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας καλοβλέπει την ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Σταθόπουλος βγήκε δήμαρχος το 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.