ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η εξομολόγηση της συζύγου του Τομ Χανκς: «Η πίστη με έσωσε από τον καρκίνο» (βίντεο)

Η εξομολόγηση της συζύγου του Τομ Χανκς: «Η πίστη με έσωσε από τον καρκίνο» (βίντεο)

Η Ρίτα Ουίλσον, η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγος του Τομ Χανκς εκφράζει τη βαθιά πίστη της στον Θεό, δηλώνοντας πως θεωρεί ότι μέσα από αυτήν θεραπεύτηκε από τον καρκίνο.

Με αφορμή τις άγιες ημέρες της Ανάστασης του Ιησού, έρχονται ξανά στο προσκήνιο οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, μουσικού και παραγωγού, ότι στις πιο δύσκολες στιγμές της η βοήθεια Του Θεού ήταν πολύτιμη.

Η Ρίτα Ουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού το 2015 και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και αναπλαστική χειρουργική.

«Μετά τη διάγνωση, ήμουν συγκλονισμένη και φοβισμένη. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε. Αυτό που με βοήθησε ήταν η πίστη μου. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη. Μεγάλωσα με αυτή την πίστη και μέσα μου εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρή. Αυτό πραγματικά με βοήθησε, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα ήταν τόσο εκτός ελέγχου», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ο Τομ Χανκς βαφτίστηκε ορθόδοξος χριστιανός όταν γνώρισε την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να μιλά για τη σημασία της πίστης στη ζωή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.