ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το Master Chef

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το Master Chef

O άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μιγκέλ Τόρες, που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο Μasterchef Celebrity της Ισπανίας.

Τη σεζόν 2013-2014 ο Μιγκέλ Τόρες φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, ερχόμενος από την ισπανική Χετάφε. Ο κεντρικός αμυντικός ωστόσο δεν μακροημέρευσε στην πειραιώτικη ομάδα και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Μάλαγα. Εκεί παρέμεινε μέχρι και την προηγούμενη σεζόν, όπου σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση.

Σήμερα, σε συνέντευξη του στην Ισπανία στο «Radio Marca», αναφέρθηκε στην απόφασή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, λέγοντας: «Δεν μετανιώνω, αποσύρθηκα την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να είχα ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μάλαγα, αλλά είχε ωριμάσει η απόφαση στο μυαλό μου. Η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν η επιθυμητή, είχε κλείσει ο κύκλος μου και δεν ήθελα να αγωνιστώ κάπου αλλού.

Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Δοκιμάζω άλλα αθλήματα, όπως το πάντελ και το τένις, τρώω καλύτερα, απολαμβάνω τη ζωή μου, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».

Όσον αφορά την καλύτερή του ποδοσφαιρική στιγμή, τόνισε: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σκαρφάλωσα από την Ρεάλ Καστίγια στην πρώτη ομάδα. Αυτοί οι ανεπανάληπτοι φίλαθλοι. δεν ξεχνιούνται αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο ισπανικό «Masterchef Celebrity». Υπογραμμίζοντας πως είναι φίλος με τον γνωστό Ισπανό σεφ Πάκο Ρονθέρο: «Μου αρέσει πολύ η γαστρονομία, είμαι φίλος με τον Πάκο Ρονθέρο, έναν από τους καλύτερους Ισπανούς chefs και μου μαθαίνει τα μυστικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.