Λάτρης των τατουάζ είναι η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε άλλα δύο στη… συλλογή της. Η γνωστή παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram της φωτογραφίες από τη στιγμή που έκανε τα τατουάζ της και τις σχολίασε γράφοντας;

«Tattoo No. 3 & No. 4: Done! Το ήξερα ότι δεν θα σταματήσω και δεν θα μείνω ούτε στο πρώτο μου ούτε στο δεύτερο τατουάζ, αλλά με τα παιδιά του @saketattoocrew φροντίζουμε και κάνουμε πολύ προσεκτικές κινήσεις. Νιώθουν και με βλέπουν τι θέλω και τι χρειάζομαι και ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

@sakestc Ευχαριστώ που με φιλοξενήσατε για άλλη μία φορά ? @china_saketattoocrew τι αστέρι είσαι εσύ αγόρι μου, έχω εκπλαγεί μεταξύ άλλων με την γαϊδουρίσια υπομονή σου (σε ευχαριστώ που με αντέχεις ?￰゚リワ). Btw, δεν πόνεσα καθόλου! 2ο btw, θέλει τώρα τρομερή προσοχή με την Σίσσυ στο σπίτι: μία λάθος κίνηση με την γατούλα μου προκαλέσει μόλυνση», έγραψε στην ανάρτησή της.

Πάντως η ίδια δεν μας έδειξε τα σχέδια που επίλεξε αλλά αποκάλυψε πως θα τα προσέχει πολύ καθώς στο σπίτι της έχει γατάκι και είναι επικίνδυνο να έρθει σε επαφή η γάτα της με το νέο της τατουάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!