ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Και το όνομα αυτής… Αλίκη Βουγιουκλάκη! – Λαμπερή βάπτιση της κόρης του Αιμίλιου και της Κατερίνας Βουγιουκλάκη

Και το όνομα αυτής… Αλίκη Βουγιουκλάκη! – Λαμπερή βάπτιση της κόρης του Αιμίλιου και της Κατερίνας Βουγιουκλάκη

O Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ανιψιός και βαφτισιμιός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και η σύζυγός του Κατερίνα αποφάσισαν να δώσουν στην, σχεδόν ενός έτους κόρη τους, το όνομα της διάσημης νονάς του: Αλίκη!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά από χιλιάδες Γλυφαδιώτες, δεδομένου ότι ο Α.Βουγιουκλάκης είναι δημοτικός σύμβουλος και ιδιαίτερα δημοφιλής στην πόλη.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Αντώνιος.

Νονοί της πανέμορφης νεοφώτιστης Αλίκης, ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Κιούσης και η Χριστιάνα Παπαγεωργίου

Παρόντες στο μυστήριο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι βουλευτές της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης και Δ.Χατζηδάκης και δεκάδες στελέχη της ΝΔ και του κρατικού μηχανισμού, όπως και συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξυπνήσαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να ‘ναι γερό το παιδάκι μας και όλα τα παιδιά του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της μικρής στην κάμερα του Open.

«Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της. Εγώ ήθελε να γεννηθώ κορίτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος που είχα από όταν γεννήθηκα», εξομολογήθηκε ο Αιμίλιος.

Δίπλα του έλαμπε η σύζυγός του Κατερίνα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτό άνω: Η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κατερίνα, αγκαλιά με την νεoφώτιστη και η Ζίνα Γκουριώτη που παρέστη στο μυστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.