Τζ.Λόπεζ: «Σκηνοθέτης μου είπε να γδυθώ μπροστά του»

Τζ.Λόπεζ: «Σκηνοθέτης μου είπε να γδυθώ μπροστά του»

Στις αποκαλύψεις των διασήμων του Χόλιγουντ, σχετικά με τις σeξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις που δέχθηκαν, έρχεται να προστεθεί και εκείνη της Τζένιφερ Λόπεζ η οποία εξομολογείται την παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Η JLo μετείχε σε συζήτηση με άλλες ηθοποιούς, ανάμεσά τους η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Λουπίτα Νιόνγκο, με θέμα πώς το κίνημα MeToo, για τη σεξουαλική παρενόχληση, επηρέασε τη βιομηχανία του θεάματος. Ηταν στην αρχή της καριέρας της, όταν σκηνοθέτης απαίτησε από την Τζένιφερ Λόπεζ να δείξει το στήθος της.

Εκείνη αρνήθηκε.

«Μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου. Είχε τρελαθεί. Και είπα όχι. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Για λίγο πανικοβλήθηκα. Στο μεταξύ, μαζί μου στο δωμάτιο ήταν και μια σχεδιάστρια. Και παρότι υπήρχε άλλη γυναίκα στον χώρο, εκείνος το είπε αυτό. Του είπα: Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου το δείξω», διηγήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Αν υποχωρήσεις, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», συμλήρωσε ηJLo.

Οταν η Γιόχανσον της απάντησε ότι δεν θα αντιδρούσε ο καθένας έτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ συμφώνησε μαζί της.

«Αυτό είναι το θέμα. Γιατί αν υποχωρήσεις, αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και επειδή έβαλα ένα όριο, υποχώρησε και αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη», είπε η Λόπεζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και οι περισσότερες ηθοποιοί επεσήμαναν ότι η κατάσταση έχει αλλάξει λίγο, μετά τη βροχή καταγγελιών για σeξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, η Σκάρλετ Γιόχανσον σημείωσε ότι περιστατικά σαν αυτό που περιέγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί ακόμη να συμβαίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.