ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γιώργος Παράσχος: «Mε ενόχλησε που είπαν ότι “διαφημίσαμε” το διαζύγιό μας» (βίντεο)

Γιώργος Παράσχος: «Mε ενόχλησε που είπαν ότι “διαφημίσαμε” το διαζύγιό μας» (βίντεο)

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του.

«Ακόμη και τώρα δεν είμαι αποδεκτός στο χώρο των ηθοποιών. Δεν είμαι το νούμερα 1 πρόσωπο και δεν χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνό μου. Σκέφτομαι από τώρα τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Χαίρομαι που δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα όπως στις Άγριες Μέλισσες. Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους να παίζουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα.

Δεν ζηλεύω ανθρώπους που έχουν φτιάξει μεγάλες καριέρες, ζηλεύω τις ευκαιρίες τους. Δεν θα δεχόμουν πάλι να είμαι σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που θέλουν οι άλλοι. Δεν θα έκανα τη γλάστρα. Σε μια εκπομπή μου το ζήτησαν και σε μια άλλη το εννοούσαν. Έχω αρνηθεί να κάνω τους ρόλους του ωραίου.

Με τη γυναίκα μου μπορεί να έχουμε πάρει διαζύγιο, αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Μου κάθεται άσχημο στα αυτιά μου να την πω πρώην γυναίκα μου. Με στεναχώρησε που μια εκπομπή σχολίασε ότι κάναμε διαφήμιση το χωρισμό μας μέσω περιοδικού.

Κάναμε φωτογράφιση για να ανακοινώσουμε δημοσίως το χωρισμό μας γιατί θέλαμε να δείξουμε μια μορφή διαζυγίου που δεν χρειάζεται να βγάζουμε μαχαίρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παράσχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.