ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άννα-Μαρία Ηλιάδου: «Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο – Δεν τον θυμάμαι»

Άννα-Μαρία Ηλιάδου: «Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο – Δεν τον θυμάμαι»

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, μπορεί να κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή του GNTM, μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, όμως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια. Μια απώλεια, δε, έμελλε να την σημαδέψει και να μην μπορέσει ποτέ να την ξεπεράσει.

Για την προσωπική της αυτή ιστορία, η νικήτρια του GNTΜ δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου όσο ήταν στο ριάλιτι μοντέλων του STAR αλλά σήμερα ανοίγει την καρδιά της στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και στο Secret.

“Έχασα τον πατέρα μου, τον Γιώργο, σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο” σημειώνει χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία . “Δεν τον θυμάμαι καν. Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πως ήταν” προσθέτει το νεαρό μοντέλο.

Όσον αφορά στην αδυναμία που έχει στη μανούλα της, η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραδέχεται πως “η μαμά μου για μένα είναι τα πάντα, την αγαπάω πάρα πολύ”.

Επίσης, η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποκαλύπτει πως με το έπαθλο από το GNTM θέλει να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφο της και να βοηθήσει τη μητέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είναι μέσα στα σχέδια μας να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ήθελα να με πάει στο Παρίσι ή στο Μπαλί. Επίσης, θα βοηθήσω τη μαμά μου με κάποιος λογαριασμούς, αν θέλει και η ίδια” αναφέρει στις δηλώσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.