ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η λανθασμένη επιχειρηματική κίνηση του Μ.Μπεγνή που του κόστισε ακριβά – «Με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα» (βίντεο)

Η λανθασμένη επιχειρηματική κίνηση του Μ.Μπεγνή που του κόστισε ακριβά – «Με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα» (βίντεο)

Ο Μέμος Μπεγνής, μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και μεταξύ άλλων και για την επιχειρηματική κίνηση που έκανε πριν μερικά χρόνια η οποία του δημιούργησε οικονομικά προβλήματα που ακόμα τον κυνηγάνε.

«Έκανα ένα μαγαζί στο οποίο δεν είμαι πια εδώ και πέντε χρόνια αλλά ακόμα, μέχρι σήμερα, με κυνηγάει. Το έκανα για να μην ασχολούμαι και να έχω ένα εισόδημα, που είναι ψέμα. Όποιος το κάνει αυτό θα πρέπει να ασχολείται και να είναι από πάνω. Εμένα όμως, σαν αδαή, με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα και υποφέρω. Το έκανα και για τη μαμά η οποία δεν είχε δουλειά και μπήκε σε αυτό το μαγαζί ως διευθύντρια και ο αδελφός μου ως υπάλληλος. Της πήρα σπίτι και αυτοκίνητο γιατί… είναι η μαμά. Εγώ σπίτι δεν έχω, μένω στο ενοίκιο και θα συνεχίσω να μένω γιατί δεν θέλω να έχω πράγματα στο όνομα μου. Αμάξι είχα και το πούλησα γιατί νομίζω γίνομαι άλλος άνθρωπος, μιλάω άσχημα όταν οδηγάω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των γονιών του: «Πιστεύω πως όταν δυο άνθρωποι δεν συμφωνούν, δεν πρέπει να είναι μαζί. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι ο πολιτισμός. Το να χωρίζουμε και να είμαστε καλά εάν έχουμε και παιδιά. Από κει και πέρα, όμως, ταμπού είναι και αυτό. “Εγώ δεν χωρίζω για τα παιδιά”, τι σημαίνει αυτό; Εάν δεν είσαι καλά σε ένα γάμο γιατί να μη χωρίσεις που θα ‘ναι και τα παιδιά σου καλύτερα όταν δεν είναι οι γονείς μαζί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.