Η πρώτη δημοσίευση του Α.Μικρούτσικου μετά την περιπέτεια υγείας (φώτο)

Η πρώτη δημοσίευση του Α.Μικρούτσικου μετά την περιπέτεια υγείας (φώτο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έπειτα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε και μόλις τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, έστειλε το πρώτο μήνυμά του μέσα από τα social media.

«Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών η έννοια σας για μένα φυλαχτό»! έγραψε με συγκίνηση ο Ανδρέας, ευχαριστώντας φίλους γνωστούς αλλά και όλο τον κόσμο, για την στήριξη και την αγάπη του τις 15 μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά την κηδεία του αδελφού του Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταβεβλημένος μπήκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες. Ο Ανδρέας πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας και νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου για 15 μέρες. Εκεί πήρε θεραπευτική αγωγή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και στις 16 Ιανουαρίου, ο Ανδρέας πήρε εξιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.