ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα η Ναόμι Κάμπελ – Εντυπωσιακή με διαφορετικό hairstyle και κατάλευκο φόρεμα (φώτο)

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα η Ναόμι Κάμπελ – Εντυπωσιακή με διαφορετικό hairstyle και κατάλευκο φόρεμα (φώτο)

Η Ναόμι Κάμπελ έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μπέβερλι Χιλς και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το συγκλονιστικό φόρεμα αλλά και το haistyle της, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Το supermodel βρέθηκε στο Pre-Grammy Gala που διοργανώνει κάθε χρόνο ο γνωστός μουσικός παραγωγός Κλάιβ Ντέιβις. Με τον αέρα μιας αληθινής ντίβας, εξασφάλισε τον τίτλο της πιο εντυπωσιακής παρουσίας της βραδιάς, αποδεικνύοντας ότι τα 49 της πάνε πολύ!

Φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Stéphane Rolland, το οποίο ήταν απλώς breathtaking! Στενό, τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ την προσοχή τράβηξε το ξεχωριστό τελείωμα με τούλι, αλλά και το ιδιαίτερο κόψιμο στο ντεκολτέ, που χάριζε παράλληλα αισθησιασμό και κομψότητα.

Η Ναόμι Κάμπελ ήταν πολύ λαμπερή, με τους fashion lovers ανά τον κόσμο να της δίνουν συγχαρητήρια για τη στιλιστική επιλογή της.

Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με sparkly κοσμήματα, που έδιναν την απαραίτητη glamorous νότα στο σύνολο.

Εντύπωση βέβαια προκάλεσε και το γεγονός ότι, η ιέρεια της πασαρέλας προτίμησε αυτή τη φορά ένα bob hairstyle, αντί για τα iconic μακριά μαύρα μαλλιά της. Ενα στιλ το οποίο δε μας έχει συνηθίσει, ωστόσο ήταν καλοδεχούμενο και ανανέωσε την εικόνα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι που δε θα μπορούσε να υποστηρίξει μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα σαν τη Ναόμι Κάμπελ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.