Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών»!

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών»!

Ο γνωστός καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης τοποθετήθηκε για τον κορωνοϊό, υποστηρίζοντας πως είναι “ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών” και πως το εμβόλιο υπάρχει.

Παράλληλα, συμβούλευσε τους ανθρώπους να αντισταθούν στην παραπληροφόρηση και υπόδειξε την προληπτική χρήση της πρόπολης.

Αναλυτικά ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε για τον κορωνοϊό:

Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών.

Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού.

Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα.

Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.

Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω.

Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.