ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βγήκε από την καραντίνα μετά από 14 ημέρες η Δούκισσα της Κορνουάλης

Βγήκε από την καραντίνα μετά από 14 ημέρες η Δούκισσα της Κορνουάλης

Η Δούκισσα της Κορνουάλης βγήκε από την καραντίνα έπειτα από 14 ημέρες μετά το θετικό τεστ του συζύγου της πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος ωστόσο βγήκε σε 7 ημέρες.

Η Καμίλα συμπλήρωσε το απαιτούμενο χρονικό διάστημα στην κατοικία του ζεύγους στη Σκωτία αν και ο καθένας τους έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα του κάστρου, ηλικίας 305 ετών.

​Η 72χρονη Δούκισσα βγήκε αρνητική στο τεστ, δεν παρουσίασε σύμπτωμα αλλά παρέμεινε σε απομόνωση επί 14 ημέρες. Το ζευγάρι συναντήθηκε σήμερα τρεις ημέρες πριν από τη 15η επέτειο γάμου τους.

​Ο Κάρολος βγήκε από την απομόνωση πριν από μία εβδομάδα και μίλησε για τα περίεργα συμπτώματα του κορονοϊού. Η Καμίλα όσο διάστημα παρέμενε απομονωμένη μιλούσε με φίλους και συγγενείς μέσω βιντεοκλήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Μετά το τηλεοπτικό, μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της βασίλισσας προς τον βρετανικό λαό, ανακοινώθηκε και η λήξη της καραντίνας της Καμίλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.