ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει: «Έτσι διατηρώ το κορμί μου»! (φώτο)

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει: «Έτσι διατηρώ το κορμί μου»! (φώτο)

Δεν χρειάζεται συστάσεις, η Κατερίνα Στικούδη έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνική τηλεόρασης, όμως… πως το διατηρεί; Τον τρόπο τον αποκάλυψε μέσω Instagram.

«Καλημέρα!! Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφή μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας. Επίσης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας, καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά !

Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία!!», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CAFQj8cAXvE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.