ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μαίρη Συνατσάκη όπως δεν την έχετε ξανά δει – Φέρνει… τα ίσια ανάποδα (φώτο)

Η Μαίρη Συνατσάκη όπως δεν την έχετε ξανά δει – Φέρνει… τα ίσια ανάποδα (φώτο)

Τα… ίσια ανάποδα έφερε η Μάιρη Συνατσάκη με τη νέα της φωτογραφία που ανέβασε σε μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που εν μέσω καραντίνας αύξησαν τη δημιουργικότητά τους, προκειμένου να περνάει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα ο χρόνος τους. Μπορεί πλέον να κυκλοφορούμε όλοι ελεύθερα, όμως η γνωστή influencer αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και αφήνει την ασφάλεια του σπιτιού της μόνο για πολύ σημαντικούς λόγους.

Είτε μόνη της είτε μαζί με τον σύντροφό της, Αιμιαλιανό Σταματάκη, η ίδια έχει βρει τον τρόπο να περνάει καλά μέσα στο σπίτι της. Ως λάτρης του Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς φίλους της για τα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια χρειάστηκε να βγάλει μερικές φωτογραφίες για επαγγελματικούς λόγους και μας μοιράστηκε με τους followers της την προσπάθεια που κατέβαλλε για να κάνει ένα κατακόρυφο. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ακομπλεξάριστη και αυτό φαίνεται!

Δες τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε τα ίσια ανάποδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.