ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ραμόνα ως τι τα «χώνει» σε Παπαγεωργίου, Κάβουρα και Σαμαρά;

Η Ραμόνα ως τι τα «χώνει» σε Παπαγεωργίου, Κάβουρα και Σαμαρά;

Καιρό είχε να εμφανιστεί η Ραμόνα Βλαντή, που τη θυμάστε, αν την θυμάστε από το My Style Rocks και τις βιτριολικές της ατάκες κατά πάντων, και εκτόξευσε για άλλη μια φορά τα βέλη της σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βίκυ Κάβουρα αλλά και Τρύφωνα Σαμαρά, γιατί η Ραμόνα ξέρει και μπορεί να κρίνει!

Αναφερόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή στον Alpha, είπε: «Η μόνη που έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό είναι η Βίκυ Κουλιανού. Τι εκπομπή θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαγειρικής; Όχι, δεν θα ήθελα να την δω σε μια εκπομπή μόδας να κρίνει designers και ρούχα γιατί δεν είναι το αντικείμενό της».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Βίκυ Κάβουρα και τις εμφανίσεις της στο J2US και σχολίασε πως είναι αποτυχημένες: «Είναι πολύ αποτυχημένες οι εμφανίσεις της Βίκυς Κάβουρα στο J2US, προκλητικές θα έλεγα και είναι κρίμα. Δεν βγαίνεις έτσι έξω, ποτέ. Εκτός αν είσαι χορεύτρια σε κάποιο βίντεο κλπ».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά με ράστα που προκάλεσε τον θυμό του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος τον κατηγόρησε για αντιγραφή και τόνισε: «Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US ήταν κιτς, δεν μπορώ να πω και κάτι άλλο. Ο Λάκης Γαβαλάς όταν λέει κάτι ξέρει τι λέει. Όσο και χαριτωμένος να είναι ο Τρύφωνας, δεν μου άρεσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.