ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σιλβέστερ Σταλόνε: Στο «σφυρί» η θρυλική βίλα του στην Καλιφόρνια (φώτο)

Σιλβέστερ Σταλόνε: Στο «σφυρί» η θρυλική βίλα του στην Καλιφόρνια (φώτο)

Στο Madison Club της Καλιφόρνια, περίπου 50 χλμ. από το Λος Άντζελες βρίσκεται η φημισμένη La Quinta η υπερπολυτελής εξοχική βίλα του Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο 74χρονος Αμερικανός ηθοποιός την είχε αγοράσει το 2010 έναντι 4,5 εκατ. δολαρίων, είχε και πάλι προσπαθήσει να την πουλήσει παλαιότερα για 4,2 εκατ. δολάρια, οπότε τώρα κατέβασε την τιμή πώλησής της στα 3,35 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μία μεσογειακού στυλ έπαυλη, με λευκούς τοίχους και κόκκινα κεραμίδια που εκτείνεται σε περισσότερα από 500 τ.μ., σε μία έκταση που ξεπερνά συνολικά τα 820 τ.μ. Στους δύο ορόφους της περιλαμβάνονται 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, ενώ διαθέτει home cinema, δύο πισίνες, spa, γήπεδο γκολφ και ένα μικρό κελάρι. Στον εξωτερικό χώρο της ξεχωρίζει ένα μικρό ποτάμι με τρεχούμενο νερό και μικρούς καταρράκτες.

Στην ίδια γειτονιά είναι εγκατεστημένοι η Ζιζέλ Μπούντχεν, ο θρύλος του ΝΒΑ Τζέρυ Γουέστ, ο ιδρυτής της Nike Φιλ Νάιτ καθώς και μερικά μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.