ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η σχέση του Δ. Παπαμιχαήλ με την Δ. Διαμαντίδου: Σπάνιες φωτογραφίες από τον έρωτά τους

Η σχέση του Δ. Παπαμιχαήλ με την Δ. Διαμαντίδου: Σπάνιες φωτογραφίες από τον έρωτά τους

Μπορεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να τον έχουμε συνδέσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όμως πριν είχε σχέση με τη γνωστή ηθοποιό, Δέσπω Διαμαντίδου, φωτογραφίες από τον έρωτα τους ανέβασε στο Instagram ο γιος του Γιάννης.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γνώρισε τη Δέσπω Διαμαντίδου το 1955, στην παράσταση του Εθνικού, Εκάβη, όταν εκείνος ακόμα ήταν σπουδαστής κι εκείνη καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Άλλωστε, τους δυο τους, τους χώριζαν 18 ολόκληρα χρόνια. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ερωτευτούν παράφορα.

Ο νεαρός τότε, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, φαίνεται πως μαγεύτηκε από την πρώτη στιγμή από την ευγενική προσωπικότητά της ηθοποιού. Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει και για τη Δέσπω Διαμαντίδου. Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε αμέσως μία τρυφερή σχέση.

https://www.instagram.com/p/CA2dtFEp2_W

Σημειώνεται πως εκείνη είχε πάρει διαζύγιο από τον ηθοποιό Ανδρέα Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε αποκτήσει κι έναν γιο.

Θεατρικά και κινηματογραφικά συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία για αρκετά χρόνια και το 1964 τελικά τράβηκαν χωριστούς δρόμους, με τον Δημήτρη να ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Αλίκη στη θεατρική τους συνύπαρξη και σε μια περίοδο της ζωής του όπου επιθυμούσε να κάνει οικογένεια. Την ημέρα των αρραβώνων, η Δέσπω έστειλα ένα μπουκέτο λουλούδια με ευχές για το ζευγάρι και στην πορεία παρέμειναν με τον Δημήτρη δύο καλοί φίλοι, ενώ συναντήθηκαν ξανά θεατρικά με επιτυχία στον “Πειρασμό”, τον “Σοκολατένιο στρατιώτη” και τη “Μήδεια”.

Φήμες μάλιστα, τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CA5UsATpsW7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.