ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μόνικα Μπελούτσι με μαύρο αποκαλυπτικό κορμάκι «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Η Μόνικα Μπελούτσι με μαύρο αποκαλυπτικό κορμάκι «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει με μαύρο αποκαλυπτικό κορμάκι και ο ανδρικός πληθυσμός «υποκλίνεται».

https://www.instagram.com/p/CCarLTAClal/?utm_source=ig_embed

Η μούσα του ιταλικού κινηματογράφου στα καλύτερά της κοιτά τον φακό, ξαπλωμένη σε κάτασπρα σεντόνια, με τα καστανά μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα μπροστά της.

https://www.instagram.com/p/CCc6BSkg8WJ/?utm_source=ig_embed

Σε άλλη λήψη τη βλέπουμε να τρέχει χαμογελαστή στους διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι, με το λευκό πουκάμισο να έχει αντικατασταθεί από ένα chic μαύρο blazer, ενώ στο πιο κοντινό πορτρέτο της, το style icon φορά δύο ακόμα κομμάτια της νέας, εντυπωσιακής συλλογής του οίκου Cartier.

https://www.instagram.com/p/CCacczPndIE/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα φωτογράφιση ενθουσίασε τους θαυμαστές της Ιταλίδας star, οι οποίοι φρόντισαν να της αφήσουν χιλιάδες σχόλια, λέγοντάς της πόσο όμορφη δείχνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.