ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αποκαλυπτικός ο Σ. Κοντιζάς: «Έσκισα ένα σουπλά για να γνωρίζω τη σύζυγο μου»

Αποκαλυπτικός ο Σ. Κοντιζάς: «Έσκισα ένα σουπλά για να γνωρίζω τη σύζυγο μου»

Αποκαλυπτικός ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την γυναίκα του, αλλά και για το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής.

«Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ» λέει για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

Όπως έχει ξαναπεί, υπήρξε κάποιο διάστημα της ζωής του που δούλευε ως τραπεζικός υπάλληλος. «Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι “παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο”» περιγράφει γελώντας.
Όσον αφορά στο τι είναι αυτό που ψάχνει στους νέους μάγειρες, ο Σωτήρης Κοντιζάς λέει: «Αναζητώ ανήσυχα πνεύματα. Να ψάχνονται, να είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτό το extra mile. Δηλαδή να θέλει ο άλλος να μάθει γιατί κάνουμε κάτι και πώς το κάνουμε. Και νομίζω ότι θα έβαζα το ταλέντο και την μαγειρική, όλο αυτό που λέμε να έχει ταλέντο, θα τα έβαζα σε τελευταία θέση».

Δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για το MasterChef, ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι ένα παιχνίδι στην τηλεόραση, ένας διαγωνισμός μαγειρικής με βασικό όχημα τη μαγειρική. Δεν έχει να κάνει με επαγγελματική κουζίνα, ή εάν κάποιος θα είναι ικανός ηγέτης για μια μελλοντική κουζίνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι πάντα σίγουρος. Όταν είναι να δοκιμάσω ή να μη δοκιμάσω κάτι, επιλέγω συνήθως να δοκιμάσω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε απωθημένα» καταλήγει ο Σωτήρης Κοντιζάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.