ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συγκινήθηκε on air η Πόπη Τσαπανίδου: «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”» (βίντεο)

Συγκινήθηκε on air η Πόπη Τσαπανίδου: «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”» (βίντεο)

«Έσπασε» σε ζωντανή μετάδοση η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της, που έφυγε από τη ζωή όταν αυτή ήταν έγκυος.

«Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους» είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε.

«Δεν κάθισα απέναντι από τον καθρέφτη και είπα στον εαυτό μου “θα τα καταφέρεις”. Είναι μια απόφαση μέσα σου ότι… εγώ θα τα καταφέρω. Υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι καλά και θα κλάψω τώρα… Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το… ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά χωρίς να περάσω όλα τα άλλα», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZBSHJhmJNVg&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.