Μ.Μπεγνής: «Έχω πολλά χρέη και δεν πληρώνω δόσεις, ας με βάλουν φυλακή»

Μ.Μπεγνής: «Έχω πολλά χρέη και δεν πληρώνω δόσεις, ας με βάλουν φυλακή»

O Μέμος Μπεγνής εμφανίστηκε άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του, καθώς γνωστοποίησε ότι δεν πληρώνει τα χρέη του, που είναι πάρα πολλά, ενώ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ούτε δόσεις.

Σε συνέντευξη του στο «Λοιπόν», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει φτάσει να χρωστάει πολλά λεφτά, καθώς, όπως λέει, «έχω ανασφάλειες για το μέλλον, και ας με βάλουν φυλακή, δεν με ενδιαφέρει».

Χαρακτηριστικά, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τη μεγάλη του αγωνία: «Φόβους δεν έχω, έχω αγωνίες. Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν άγχη, γιατί καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις. Όλα αυτά τρέχουν, δεν σταματάνε. Εγώ έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις και τέτοια, γιατί έχω ανασφάλειες για το μέλλον, και ας με βάλουν φυλακή, δεν με ενδιαφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν χρωστάει χρήματα, είπε: «Χρωστάω, βέβαια, πώς δεν χρωστάω και μάλιστα χρωστάω πολλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη χρωστάει, και αν υπάρχουν είναι λίγοι. Έχω πολύ σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες, δεν λύθηκε ποτέ το θέμα αυτό, αλλά δεν αγχώνομαι, γιατί δεν βγάζει κάπου το άγχος, η ιστορία δείχνει ότι κάτι γίνεται πάντα και σώζεσαι. Κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν και μπουν σε ισορροπία, προφανώς θα φτιάξουμε κάποιες δόσεις και θα το κανονίσουμε. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που με αγχώνει. Αν εξαιρέσεις αυτό, τα πράγματα είναι εντάξει, δεν θέλω κάτι άλλο. Ευτυχώς, δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.