ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζ.Μακρυπούλια: Απόλαυσε τον Μ.Χατζηγιάννη στην Τεχνόπολη (φώτο)

Ζ.Μακρυπούλια: Απόλαυσε τον Μ.Χατζηγιάννη στην Τεχνόπολη (φώτο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μαζί με φίλους της παρακολούθησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου. Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου, οι δυο καλλιτέχνες έδωσαν μία μοναδική συναυλία -αποκλειστικά για καθήμενους- στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε τους δύο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Ασλανίδου επί σκηνής ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της, για τον οποίο αποτελεί στήριγμα. Ντυμένη casual αλλά πάντα chic, χαλαρή και ευδιάθετη, διασκέδασε με την παρέα της και δεν σταμάτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες του.

Η Ζέτα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί στα παρασκήνια με τον πρόεδρο της Τεχνόπολης και οδοντίατρο των celebrities Κωνσταντίνο Δέδε, αλλά και με τους και τους καλούς της φίλους Θανάση Αλευρά, Γιώργο Δάσκαλο, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννη Ποιμενίδη.

Δες τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.