ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαν σήμερα το 2014 βάζει τέλος στη ζωή του ο Robin Williams (βίντεο-φωτο)

Σαν σήμερα το 2014 βάζει τέλος στη ζωή του ο Robin Williams (βίντεο-φωτο)

Ολόκληρος ο κόσμος σοκαρίστηκε από την είδηση της αυτοκτονίας του Robin Williams, στις 11 Αυγούστου του 2014.

Ο Robin Williams γεννήθηκε το 1951 στο Σικάγο. Έκανε πολλές και εύστοχες μιμήσεις από μικρός και θεώρησε ότι το ταλέντο αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Ξεκίνησε την καριέρα του από stand-up comedy, διασκεδάζοντας τον κόσμο που, όλο και περισσότερο έτρεχε να τον δει. Στο πιο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από έναν ρόλο του στην τηλεόραση την τετραετία 1978-1982, στο «Mork & Mindy». Από εκεί ήρθαν και οι μετέπειτα επιτυχίες του στον κινηματογράφο που τον κατέταξαν στους καλύτερους κωμικούς των δυο επόμενων δεκαετιών.

Μπορεί να ήταν κωμικός βέβαια, αλλά διακρίθηκε και σε δραματικούς ρόλους. Κι όχι μόνο μια φορά. Το 1980 έπαιξε στο «Popeye» ενώ to 1986 στο «Seize the Day». Την επόμενη χρονιά ήρθε ο ρόλος που τον καθιέρωσε στον κινηματογράφο στην ταινία «Good morning Vietnam», που του χάρισε και Χρυσή Σφάιρα. Ακολούθησαν πολλές ταινίες όπως το « Dead Poet’s Society», το «Cadillac Man», το «Hook», το «Mrs. Doubtfire», μέχρι να φτάσουμε στο 1997 και το Όσκαρ στην ταινία «Good Will Hunting». Συνολικά κέρδισε 1 Όσκαρ και 5 Χρυσές Σφαίρες.

Πίσω όμως από το όμορφο και γεμάτο χαμόγελό του, κρυβόταν το τέρας της κατάθλιψης. Ο ηθοποιός μπήκε πολλές φορές σε κλινικές απεξάρτησης από το αλκοόλ και ίσως άλλων ουσιών. Οι τρείς γάμοι του και τα τρία παιδιά του, δεν φαίνεται να καλυτέρεψαν την ψυχική του υγεία. Θεωρώντας πως η ζωή του δεν βελτιώνεται, αποφάσισε να κρεμαστεί από την ζώνη του και να ξεψυχήσει. Η αυτοψία δεν έδειξε να είχε καταναλώσει αλκοόλ ή οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία πριν την τελευταία πράξη της ζωής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.