ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης – «Απλά μαγεία» (φώτο)

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης – «Απλά μαγεία» (φώτο)

Τις καλύτερες και πιο χαρμόσυνες στιγμές τους διανύουν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου καθώς υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους ένα ακόμα μέλος.

Η 28χρονη Πωλίνα Φιλίππου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι επισφραγίζοντας γι’ ακόμα μια φορά την αγάπη τους.

Το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, υποδέχθηκε το δεύτερο παιδάκι τους.

Η Πωλίνα και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη έχουν ήδη μία κόρη την οποία βάπτισε ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο Νίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια καρτέλα με τις πληροφορίες της γέννησης του μωρού και αμέσως οι ευχές άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. «Απλά μαγεία», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.